Siden grundlæggelsen af STENHØJ i 1917 har gruppen produceret og markedsført avancerede og innovative produkter til automobilindustrien. Hvert år byder på nye udfordringer, og vi elsker at tage imod dem.

Heldigvis står vi ikke alene - som en del af STENHØJ Gruppen A/S, som verden over beskæftiger ca. 500 personer, har vi altid vort bagland i orden og er på den måde altid klar til at søge nye udfordringer.

Hos STENHØJ HYDRAULIK A/S har vi specialiseret os i fremstilling af 

  • Hydrauliske presser
  • Hydrauliske bukkemaskiner
  • Elektromekaniske rømmemaskiner

Vores mange års erfaringer gør os i stand til løbende at udvikle bedre kundetilpassede maskiner.

Vores mission tager udgangspunkt i en optimering af STENHØJ's position på det globale marked. Vi vil opfylde vores kunders behov for bearbejdningsmaskiner. Vi vil tilbyde markedstilpassede løsninger, hvor produkterne tilføres en merværdi gennem kompetent rådgivning og høj service.

Vores vision består i forsat at præge markedsudviklingen. Vi vil fortsætte med at øge vores kunders oplevelse af værdien i den enkelte leverance og i hele kundeforholdet generelt. Igennem initiativrig, kreativ og proaktiv adfærd skal STENHØJ være den foretrukne samarbejdspartner på de udvalgte markeds- og produktområder.

Vores koncept bygger på ekspertviden. Vi har noget, vi er stolte af - kompetente og engagerede medarbejdere - dedikerede til løsninger af vores kunders behov.