1. august 2019 - kl. 10:00

Rejsemontør til vores serviceafdeling

Er du teknisk stærk indenfor hydraulik, el-teknik og mekanik? Kan du træffe de rigtige beslutninger baseret på din erfaring? Har du rejselyst, og trives du både i rollen som rejsemontør og specialist påværkstedet? Så er du den nye kollega, vi søger.

Dine ansvars- og arbejdsområder

Du bliver en del af vores serviceteam på 6 medarbejdere, hvor vi hver især bidrager til at give vores kunder den bedste serviceoplevelse. Vi er førende indenfor fremstilling af rømmemaskiner og automatisering afprocesanlæg til automobilbranchen, og vi ønsker med ansættelsen af dig at styrke vores fokus på hydrauliske specialpressere.

Du får en kombineret rolle som både rejsemontør og montør på vores fabrik i Barrit. I rollen som rejsemontør har du ansvaret for opstilling af anlæg i hele verden og laver den mekaniske og el-tekniske montage af vores specialmaskiner. Du har en central rolle i fasen med indkøring, test og fejlretning helt indtil, vi har afleveret maskinen til kunden. Det er din rolle at lave fejlfinding og reparationer af maskiner og anlæg ude hos kunderne, og samtidig bidrager du også i vores arbejde med at forbedre ogudvikle vores maskiner.

Din primære arbejdsplads vil være på virksomheden adresse, men du skal være indstillet på at rejse op til 100 dage om året. Når du er på fabrikken i Barrit, vil vi sørge for at bruge dine kompetencer bedst muligt, og med den rette baggrund vil du evt. kunne varetage andre funktioner i vores tekniske afdeling.

Din profil

Din baggrund kan være alsidig, men vi vil meget gerne have, at du har erfaring med hydraulik, el-teknisk installation samt mekanisk montage på industrimaskiner eller automatiseringsudstyr. Du arbejder i dag som tekniker, montør eller reparatør på industrielle maskiner eller procesanlæg og har sandsynligvis en baggrund som maskinmester, industrielektriker, elektriker, industrimekaniker eller lignende. 

Derudover vægter vi, at du har erfaring med opbygning og opsætning af specialmaskiner samt, at du forstår dig på vedligehold, fejlfinding og reparation af specialmaskiner både på de elektroniske- og mekaniskeenheder. Du har stort kendskab til hydrauliske systemer, kan læse konstruktionstegninger og er fortrolig med at bruge PC i arbejdet. Du trives med at arbejde ude i verden og kan begå dig på engelsk og gerne tysk i både skrift og tale. Samtidig er du er vant til at have rejseaktiviteter som en del af din hverdag.

Som person arbejder du selvstændigt og struktureret, kan træffe kvalificerede beslutninger og har en analytisk tilgang til de udfordringer, du møder i dagligdagen. Du er meget kvalitetsbevidst, har stor faglig stolthed og sætter en ære i at levere et ekstraordinært stykke arbejde og et godt resultat hos kunderne.

Vi tilbyder

Stenhøj Hydraulik er specialiseret i fremstilling af elektromekaniske rømmemaskiner, specialmaskiner samt hydrauliske presser til industrien af meget høj kvalitet og driftssikkerhed. Vi er en mindre organisation, der lægger vægt på, at vores medarbejdere trives. Som en del af et stærkt fagligt miljø, får du mulighed for at udvikle dig og sparre med de bedste indenfor branchen.

Vi prioriterer at løse vores opgaver effektivt og til kundens fulde tilfredshed samtidig med, at vi har fokus på at have et rart og uformelt arbejdsklima. Vi har en hverdag, hvor det går stærkt, og hvor vi skal omstille os alt efter kundens og markedets behov, hvorfor to dage ikke er ens. Udover spændende opgaver og mulighed for faglig udvikling tilbyder vi også en gagepakke, der matcher dine kompetencer, selvstændighed i jobbet samt stor grad af samarbejde under meget frie rammer. Vi sørger for, at din faglige og personlige udvikling er i fokus, så du altid kan løse dine opgaver bedst muligt.

Sammen flytter vi hele tiden på kompetencerne ivirksomheden, og du får sammen med gode kolleger selv stor indflydelse på- og mulighed for at præge både jobbet og virksomheden.

Lyder jobbet som noget for dig?

Vi indkalder løbende kandidater til interview, så send din ansøgning hurtigst muligt til job@stenhyd.com. Vi lægger vægt på, at du i din ansøgning, forholder dig til, hvad du ser som de vigtigste elementer i jobbet, og hvilken tilgang du vil have til dem.