Ledige stillinger

Medarbejderne er omdrejningspunktet hos Stenhøj Hydraulik. Deres faglighed, dynamik og drivkraft er det vigtigste aktiv og er afgørende for de løsninger vi leverer. Eventuelle ledige stillinger er opslået herunder. Hvis der ikke er opslået ledige stillinger, er vi dog altid interesseret i at høre fra engagerede personer, som kan bidrage til vores videre udvikling.

Hvis du vil søge uopfordret, er du velkommen til at kontakte hlj@stenhojhydraulik.dk.

Vi har pt. følgende ledige stillinger:

 • Faglært mekanisk montør

  26. september 2018 – kl. 00:00

  - til opbygning af specialmaskiner Brænder du for at arbejde med mekanisk montage og opbygning af kundetilpassede specialmaskiner, og er du teknisk dygtig inden for dit felt, herunder mekanisk montage? Så er det dig, vi leder efter til et fast og stabilt job hos Stenhøj Hydraulik A/S i Barrit, nord for Vejle.

  Læs mere
 • Technical Sales Manager

  5. september 2018 – kl. 13:00

  Salg af tekniske løsninger til industrien i Europa. Selvstændigt ansvar for opbygning af nye markeder. Stenhøj Hydraulik har en stærk position indenfor salg og udvikling af kundespecifikke rømmemaskiner, hydrauliske presser og bukkemaskiner på en række Europæiske markeder. Positionen er opnået gennem mange års bearbejdning af udvalgte kundegrupper – men måske i endnu højere grad gennem referencesalg, hvor virksomhedens løsninger anbefales mellem aktører i samme branche.

  Læs mere
 • Technical Sales Engineer

  5. september 2017 – kl. 13:00

  Teknisk salgssupport · Kundetilpassede løsninger. Du finder den rigtige løsning og udarbejder tilbud til globale kunder. Vil du være en del af en lokal forankret virksomhed med et stærkt teknisk og fagligt miljø - og med realistiske ambitioner om at være førende indenfor udvalgte segmenter globalt? Det har du mulighed for i en nyoprettet stilling som Technical Sales Engineer ved Stenhøj Hydraulik.

  Læs mere