Ledige stillinger


Medarbejderne er omdrejningspunktet hos Stenhøj Hydraulik. Deres faglighed, dynamik og drivkraft er det vigtigste aktiv og er afgørende for de løsninger vi leverer. Eventuelle ledige stillinger er opslået herunder. Hvis der ikke er opslået ledige stillinger, er vi dog altid interesseret i at høre fra engagerede personer, som kan bidrage til vores videre udvikling.
 

Hvis du vil søge uopfordret, er du velkommen til at kontakte hlj@stenhoj.dk


 

Erfaren maskinopbygger

Erfaren maskinopbygger søges til stilling som værkfører.

Stenhøj Hydraulik søger en dygtig leder til virksomhedens montageafdeling.

Virksomheden som er førende indenfor rømmeanlæg til automobilbranchen har stor fremgang, og ønsker at udbygge deres position med dig. Montageafdelingen består af 8 kompetente medarbejdere som dagligt leverer et stort arbejde med opbygning og udarbejdelse af maskinanlæg til kunder i hele verden.

Du vil indgå som leder af teamet, og vil blive ansvarlig for opbygning af alle anlæg, herunder overholdelse af tidsfrister. Hertil vil du stå for planlægning af ressourcer i forhold til den enkelte opgave. Dette kræver overblik, ordenssans, struktur og evnen til at udfordre. Du vil ligeledes have personaleansvaret for hele montagen, med hertil hørende opgaver. Det er forventet, at du ligeledes vil deltage i arbejdet såfremt dette er nødvendigt. Du refererer til produktionsledelsen.

Din baggrund kan være alsidig, dog ønsker vi, at du har en stærk teknisk erfaring med mekanisk montage, el-teknisk installation på industrimaskiner samt erfaring med el, hydraulik, robotter og automatisering.

Se mere om stillingen her.

 

Konstruktionsingeniør

Stillingen har hovedformål at sikre en god levering af komplekse tekniske produkter og, at virksomhedens kunder fortsat får udviklet og produceret produkter, der skaber værdi.

Det er en bred stilling, der spænder fra verificering af tekniske muligheder hos kunderne til, konstruktion og endeligt til projektafvikling og succesfuld indkøring.

Kandidaten, vi søger, er vant til, og brænder for at arbejde med udvikling og produktion af tekniske komplekse maskiner, at være med i dialogen fra opstart hos kunden, til konstruktion, afvikling af projekt og helt frem til opsætning.

Se mere om stillingen her.